Wij heten u van harte welkom in de havens van Spakenburg.”

Jaap & Henk

Gasten

Geachte gasten,

Met genoegen heten wij u hartelijk welkom bij Watersportvereniging “de Eendracht”.

Onze havenmeesters, Jaap de Graaf en Henk de Jong, zullen als gastheren hun uiterste best doen u een goede ligplaats te wijzen, waarbij met uw wensen zoveel mogelijk rekening gehouden wordt. Een voorwaarde is wel, dat u hen van uw aankomst op de hoogte stelt en hun aanwijzingen opvolgt. Dit geldt tevens als u afmeert om te winkelen, uitgaat etc. en daarna eventueel blijft overnachten. Dus altijd melden!

U treft een jachthaven met voldoende accommodatie tegen redelijke tarieven, waarbij gastvrijheid en een persoonlijke benadering altijd voorop staan. Hoewel onze jachthaven druk wordt bezocht, is er meestal wel een ligplaats beschikbaar. Wij verzoeken u zoveel mogelijk aan te sluiten bij het afmeren.
In de vakantieperiode kan het voorkomen dat u langszij een ander jacht komt te liggen. U wordt dan ook vriendelijk verzocht geen geluidsoverlast te veroorzaken en respectvol met elkaar om te gaan.

Voor toegang tot onze passantenvoorzieningen en sommige steigers, heeft men een Jachthavenbetaalkaart nodig, deze kunt u bij ons havenkantoor ophalen. Als u al beschikt over een Jachthavenbetaalkaart van een andere jachthaven, dan kunnen wij deze gratis geschikt maken voor onze haven en indien nodig opwaarderen. Ook voor elektra is op sommige steigers een Jachthavenbetaalkaart nodig.

Het clubhuis en het havenkantoor zijn op zondag gesloten. De havenmeester heeft op die dag geen dienst en is alleen in speciale noodgevallen telefonisch te bereiken. De vrije ligplaatsen voor gasten staan dan aangegeven op het publicatiebord van het havenkantoor. Zoek voor uw vaartuig a.u.b. een passende ligplaats.

Daar de jachthaven in het dorp gelegen is en het haventerrein wandelgebied is, staan netheid, rust en orde bij ons hoog aangeschreven. Wij verzoeken u vriendelijk in het belang van alle gasten, bezoekers en omwonenden, hieraan tevens uw medewerking te geven.

Mocht u klachten, op- of aanmerkingen hebben, dan vernemen wij dat graag van u.
E-mailadres: havenmeester@wsvdeeendracht.nl
GSM havenmeesters: +31(0)6 5312 6633

Tot slot wensen wij u een aangenaam verblijf toe in de jachthaven en als u weer vertrekt: nog veel genoegen, een behouden vaart en graag tot ziens.

Namens Watersportvereniging “De Eendracht” te  Bunschoten Spakenburg
De havenmeesters Jaap de Graaf en Henk de Jong

Plattegrond

Plattegrond mobiel

havenindeling_voor_passanten

Op de plattegrond staan de locaties in de haven aangegeven
Je kan inzoomen

Faciliteiten

De havens van Spakenburg hebben vele faciliteiten voor passanten en gasten

In het clubgebouw

Havenstraat

Diesel tanken

Water tanken

Bar en terras

Hapje drankje

Havenmeesters

Botenkraan

Winterstalling

Vragen?

Neem contact op met onze havenmeesters Jaap en Henk

06 531 266 33